All in one

Apimix premium napitak u prahu sadrži: matičnu mliječ, propolis i med u prahu, 12 vitamina i 6 minerala.

classic-ikona-2

Djelovanje na cijelo tijelo

Apimix premium napitak se nalazi u formi praškastog napitka. Priprema se na način da se otopi u čaši vode. Osvježavajućeg je i ugodnog okusa naranče. Unosom tekućine organizam brzo apsorbira aktivne sastojake.

classic-ikona-3

Energija i imunitet

Apimix premium napitak sadrži sastojke koji djeluju kako slijedi:

  • Vitamin B2, B6, B12, C, niacin, pantotenska kiselina, željezo, bakar, magnezij, doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Vitamin C, selen, cink i bakar doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
  • Vitamin B1, B6, C, niacin, biotin i magnezij doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava i psihološkoj funkciji.
classic-ikona-4

Za djecu i odrasle

Apimix Classic namijenjen je za djecu i odrasle. Dvije vrećice Apimixa Classic zadovoljavaju 100% PU (preporučeni dnevni unos), a jedna vrećica za djecu.

classic-ikona-5

Premium proizvod

Bez saharoze, ciklamata i aspartama.

UPUTE I PAKIRANJE

PAKIRANJE

U kutiji APIMIXA classic nalazi se 12 vrećica s prahom koji se priprema s vodom. classic-tab2-upute

UPUTE ZA UPOTREBU

Napitak usipati u 2-3 dcl vode. Duže promiješati zbog prirode sastojaka.

Preporučamo dnevno uzeti do 2 napitka za odrasle, a jedan za djecu.

Dva napitka pružaju 100% preporučenih dnevnih količina navedenih vitamina i minerala namijenjenih zdravim odraslim osobama.

Maksimalno je dozvoljeno uzeti do 4 napitka dnevno (odrasli) i do dva napitka dnevno (djeca) prema Direktivi 2002/46/EZ Europskog parlamenta i Vijeća.

SASTOJCI

U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI

APIMIX CLASSIC sadrži mješavinu visokovrijednih pčelinjih proizvoda: matičnu mliječ, propolis i med u prahu.
Vitamini i minerali pogodni su za osobe oslabljenog imuniteta, izložene stresu, umnim i fizičkim naporima

Vitamin B2, B6, B12, C, niacin, pantotenska kiselina, željezo, bakar i magnezij doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Vitamin C, selen, cink i bakar doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Vitamin B1, B6, C, niacin, biotin i magnezij doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava i psihološkoj funkciji.

PČELINJI PROIZVODI U APIMIXU

classic-tab4-apikompleksDvije vrećice Apimixa Classic sadrže 240 mg liofilizirane matične mliječi, što odgovara količini od 720 mg svježe matične mliječi, 200 mg ekstrakta propolisa i 700 mg meda u prahu.

MATIČNA MLIJEČ

Matična mliječ je kompleksna prirodna materija bogata bjelančevinama, vitaminima, mineralima, enzimima i aminokiselinama. Smatra se vrhuncem biosinteze jer sadrži kombinaciju strukturnih (proteini), energetskih (masti i ugljikohidrati), neorganskih (minerali), zaštitnih (vitamini) i drugih sastojaka.

Jedini je prirodni izvor acetilkolina koji je najzastupljeniji neurotransmiter u tijelu i primarni neurotransmiter između živaca i mišića. Osim toga sadrži i nezasićenu masnu kiselinu 10- HDA koja u prirodnom obliku postoji samo u matičnoj mliječi i nije je moguće umjetno proizvesti. Sadrži i 18 aminokiselina, gama globulin te kolagen.
Matična mliječ se stvara u specijalnim pčelinjim žlijezdama i osnovna joj je namjena hranjenje pčelinje matice i novorođenih larvi.

Ovaj izvrstan koncentrat hranjivih tvari, koji u nekim zemljama zovu i ‘kraljevskim želeom‘, omogućava matici da živi duže od pet godina, dok je, usporedbe radi, životni vijek radilica samo od 2 do 4 mjeseca.
U APIMIX napitcima matična mliječ je zastupljena u značajnim količinama i u obliku vrlo pogodnom i jednostavnom za konzumaciju.

PROPOLIS

Pčele proizvode propolis od biološki aktivnih tvari biljnog podrijetla koje biljke luče kako bi se obranile od mikroorganizama.
Kad pčele skupe propolis s biljaka, one ga oplemenjuju izlučevinama svojih mandibularnih žlijezda te koriste za zaštitu košnice od bakterija i virusa.

MED

Uz propolis i matičnu mliječ med je najpoznatiji pčelinji proizvod, od davnina poznat kao ukusno sladilo.

APIMIX PRIČA

classic-tab5-prica-o-apimixuVjerojatno se pitate kako smo došli na ideju ALL IN ONE napitka tj kako smo se usudili spojiti toliko puno aktivnih sastojaka u jedan proizvod i zašto? Odgovor je jednostavan i zanimljiv.

Ideja o sveuobuhvatnom dodatku prehrani koji bi zamijenio unos pojedinačnih dodataka (tablete vitamina C, šumeći kalcij, propolis u kapsuli…) i dao organizmu sve potrebne vitamine i minerale + viskovrijedne pčelinje sastojke našem se timu motala po glavi duže vrijeme.

Veliki smo pobornici praktičnosti i jednostavnosti u svakodnevnom životu. Tako je jedan ljetni dan započela i Apimix priča, točnije sredinom ljeta 2012. godine kada smo nakon jednog sastanka zaželjeli popiti napitak koji sadrži matičnu mliječ, propolis i puno vitamina i minerala.

A tko smo to mi? Mi smo obitelj Fanuko čiji je prvi naraštaj (otac Antun i majka Ljubica) osnovao poduzeće Medo-flor 1994. godine iz ljubavi prema čudesnom svijetu pčela, a drugi naraštaj (sin Ivan i kćer Mateja) danas vode poduzeće.

Naše marljive pčelice ovog su puta nadmašile same sebe i osmislile inovativan premium osvježavajući napitak s medom u prahu, propolisom, matičnom mliječi, vitaminima i mineralima.

Jesmo li u početku znali što nas sve u razvoju ovih napitaka, strojeva za njihovu proizvodnju/pakiranje, izradi deklaracije, dizajnu, prodaji, distribuciji i promociji čeka?

Nismo. Ali to nam nije niti bilo bitno. Bila nam je bitna ideja koju ovdje s ponosom predstavljamo i željno očekujemo povratne reakcije.

NAPOMENA

NAPOMENA

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

UPOZORENJE

Ne preporuča se osobama alergičnim na navedene sastojke.

ZEMLJA PODRIJETLA

Hrvatska

NAJBOLJE UPOTRIJEBITI DO KRAJA I SERIJA

Otisnuto na pakiranju.

PROIZVOĐAČ I ODGOVORAN ZA RH

MEDO-FLOR d.o.o.,
Vodovodna I odvojak 7
10253 Donji Dragonožec, Hrvatska
+385 1 6215 056/057
www.medo-flor.hr
www.apimix.hr